flate
Når en først holder på litt med ''geometri'', kunne vel noe slikt være ventet...
Bildet inngår i albumet Is -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2002-11-08 23:33:22
    Versjon #2
Utstyr
  • Fujifilm Finepix F601 Zoom
  • -
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/240s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger292
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_36551} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Eskil O.

Jeg må nok ut på isen snart, har vært bortreist og ikke tatt så mange bilder i det siste, vakkre farger og fin speiling i isen.

Eskil.
Avsluttet .

Med fare for å bevege meg ut på glattisen så mener jeg at bildet burde muligens vært mer rendyrket. En fokusering på midtpunktet her kunne gitt mye spennende.
Selfølgelig ikke uten fare for å havne på tynn is men dog vært forsøket.
<font color=''#0000FF''>~Ivar~</font>
Reidun G.

Er det Nøkken som forsøker å komme opp midt i bildet ? :-)
Dette, og spesielt ditt forrige, gir meg lyst til å studere isen, i mitt distrikt, litt nærmere.
Fin stemning.
Reidun
Tom E. F.

Ikke nøkken, Reidun.
Etterhvert som frosten stopper overflatetilsiget til dette vannet, synker vannstanden og dermed isen pga avrenning i andre enden. Det er nok bare en steinblokk som her dukker opp.
mvh Tom
Hans-Einar O.

Bra isbilde med fin fargetone og speiling, men det kommer ikke opp mot det forrige du hadde inne. Ville kanskje forsøkt et ''stående'' utsnitt.
Mvh Hans
Fred S.

Småpent, uten direkte å være spennende. Litt ubalanse i bildet, i og med at du har samlet elementene som bryter den jevne overflaten på v. side.
vh FredS
Nils B.

Her er rom for mange utsnittsvarianter, du har valgt dette og det er i og forseg greit. Det finnes mange spennende elementer i bildet, men føler at dette halter litt. Toner og farger er nydelige.
mvh Nils
Bent S.

Her har jo det meste av det jeg selv ønsket å si noe om, allerede kommet frem. Farger, form og linjer er her, men tror at det er mange muligheter for utsnitt.
Mvh. Bent
Lars Olav T.

Klart og fint. Liker at du har fått med bunnen av dammen nærmest. Som nevnt over, mange mulige utsnitt. Må få tid til å ta noen isbilder jeg også snart:)

Mvh. Lars Olav
Tom E. F.

Takker for hyggelig og konstruktiv kritikk!
Strever fortsatt med det å velge utsnitt, men med god hjelp som her håper jeg på å bli bedre etter hvert.
God dag til alle!
Mvh Tom
Tom A. T.

I og med at du har alle interessepunktene på venstresiden syntes jeg også det blir noe ubalanse i kompet. Men bildet formidler jo både pene farger og bra stemning, og i tillegg får det meg til å stunde på morradagen og hva den kan bringe av nye motiver ;o)..
mvh Tom T
Birna R.

mange motiver ''i motivet'', men som vist her altfor uvisst og diffust hva du ønsker å formidle. langt sterkere fokusering på et mindre utsnitt her kunne ha gitt et kraftigere og mer virkningsfullt bilde.

at noe er pent å se på og befinner seg foran kameraet er ingen garanti for et bra bilde. du må bevisstgjøre deg i forhold til hva *du* opplever i det du ser.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu