VIL HA KRITIKK !!!
Hei, jeg er 12 år og har nettop begynt å ta bilder. Jeg synns det er kjempemorsomt. Vil lære mer. Finmt om dere kan hjelpe meg.
<br>
hilsen Ronny
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger605
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_21748} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Roy S.

Tøft sverdbilde :)
Roy S.

Fin dybde i bildet Ronny. Stripa i gulvet foran passet ikke helt inn. Å begynne med enkle motiv tror jeg er kjempelurt. Da kan du prøve det samme motivet på forskjellige måter. Med og uten blits, med annet lys fra forskjellige vinkler. du kan ta bildet fra forskjellige vinkler og se hvordan det blir. Små forandringer, og bildet blir helt anderledes. :)
Tarjei Ekenes K.

hvis du kutter litt på ventre side får du god balanse i bildet og det blir mer behaglig å se på. stå på!
Avsluttet .

Ta med deg kameraet ut i naturen og knips i vei til alle årstider.

Hvis du finner et fint motiv kan du for eksempel ta samme bildet 1 gang hver måned slik at du kan se hvordan naturen forandrer seg med årstiden.
Jan Erik K.

Fin koposisjon,men bakgrunnen kunne vært bedre. Det jeg mener med komposijonen er at bildet tåler mer på høyre siden enn på venstre. Så jeg mener det er god balanse i bildet.
Per Erling M.

Artig motiv! Jeg synes dette er bra! Blitzen lyser mer opp i forgrunn enn bakgrunn, men jeg synes det blir ganske fint her - gir dybde. Stripa/kanten i forgrunnen skjemmer litt, samt at det mangler litt ''luft'' på høyre side (som kommentert over). Legg gjerne til en tynn hvit ramme for å skille mørke felter på bildet med den sorte bilderammen her på foto.no... Lykke til videre!

Per &#9786;
Rune Edvin H.

Hvis du istedenfor å bruke blitz tar et par kraftige lamper sånn at lyset blir jevnere foran motivet vil dette hjelpe. Dette vil gi et noe rødt / orange skjær på bildet som du kan få bort ved å tilføre litt blått i photoshop, evt. annet fotoredigeringsprogram. Husk å bruke stativ.
Lykke til
Rune
Ronny Chr. S.

Tusen takk for gode råd og kommentarer. :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu