Emilie
Utstyr
  • samsung pro 815
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger293
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_205447} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Kristin T.

Herlig barnebilde. Midt ute i gresset ser det ikke ut til å være en eneste bekymring. Litt misunnelig på henne jeg... Synes at bildet blir noe kornete. Jenten kunne vært klarere. Liker stemningen i bildet veldig godt. Komposisjonen er også bra.

Kristin
Aina Helene O.

Takk for fin tilbakemeldig på bildet Kristin, er enig at det er litt kornete, men øvelse gjør mester...
Aina
Torild H.

Herlig barnebilde!
Fint å være liten. Kunne dukke ned blant strå, gras og blomster og nynne på en fin sang, plukke med en bukett hjem. Blomsterenger som dette skulle det vært i hver eneste barnehage!
Korn = stemning, ...eller hva?
Mvh Torild
Aina Helene O.

Heisann Torild
Ja en skulle vært liten, å ja korn= stemning.
Takk for koselig tilbakemelding
Aina
Avsluttet .

Mange, kanskje de fleste, kan vel hente fram og polere noen vage minner om et nesten tapt paradis. Verden var en gave, og alt var til for ens egen sjelefryd. Man forsynte seg grådig av lukter og farger blant de himmelhøye stråene.
Dette bildet er i svart/hvitt, og jeg tror det er en fordel her. Kanskje kan man da lettere erindre sine egne farger? I tillegg fungerer det greit jenta er plassert nesten i midten. Det understreker nettopp at hun må oppleve seg som universets naturligste midtpunkt der og da.
Liker det!
Mvh
Aina Helene O.

Heisann Rune.
Alltid koselig å få kritikk/melding av deg

Aina
Avsluttet .

Emilie er og blir vakker.. men er ikke så rart når det er jeg som er mamma'n!! hehe
Ståle J.

Ja , Emilie er vakker og i tillegg plassert i omgivelser som gir assosiasjoer for de fleste vil jeg tro.Tror det er viktig med litt størrelse på bildet ...blomsten og fingrene er viktig...kunne sikkert fungert med færre strå foran Emilie også.Nydelig stemning i alle fall.
Mvh. Ståle
Aina Helene O.

Heisann Ståle
Takk for kommentar på vesle Emilie... Ja kunne vært mindre strå forann henne, men hadde jeg tatt bort stråene mens hun satt der så trur jeg ikke bildet hadde blitt slik det ble, som jeg egentlig er veldig fornøyd med.

Aina
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu