Eventyrskogen
Bare lekte med en ide. Ønsker tips til forbedringer. Funker det i det hele tatt?
Utstyr
  • Nikon D-70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger547
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_188777} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Gunnar B.

Det funker!
God ide og gjennomføring. Jeg synes ungen virkelig undrer seg over den merkelige skogen. Illusjonen er et faktum.
Hilsen
Gunnar Bye.
Helge R.

Hei!!
Artig valg av situasjon, jeg likte størrelsen på gutten i relasjon til bakgrunnen.
Jeg ville gått over gutten en gang ti og fikset på omrisset, det er mye jobb, men en har mye igjen for det når det gjelder kvaliteten på bildet.
Jeg likte dette hilsen
:)Helge
Karl Otto T.

Flott idé til en eventyrinngang til fantasiskogen. Men gutten ser litt ut som en utklippsdukke med litt for skarpe konturer. Er skogen en hårbørste, eller?
Lars-Anders M.

Bra ide. Men det er litt rart att gutten står på selve bildekanten. men visst er det vakkert.
Gudrun Therese N.

Jeg skjønner idèen, men du har et stykke igjen før det blir bra! Synes dette ble litt for flatt. ''Skogen'' minner meg mere om et gjennomsiktig sceneteppe. Også enig i at du burde jobbe mere med omrisset av Kristian.
Elles vil jeg bare si at dere snart må få fingeren ut av fua og komme på besøk :-)

Klem....
Heine H.

Hei du.
Synes dette vart spennande og iøyenfallande. Men eg er nok enig i at konturen rundt gutten vert litt skarp. Eg ville nok og fjerna den kvite kanten til høgre (antar at den var ein glipp).
mvh. Heine
gaute h.

Hei på deg
Sjå her ja, mykje bedre en(http://www.foto.no/cgi-bin/bildegalleri/vis_bilde.cgi?id=231224) enig i at konturen omkring kristian er er topp trur også bilde blir bedre om du lager ein kvit kant/ramme han står på...men ellers topp-top. gaute
Nina R.

kjempekult bilde. Men om du ser på gutten sine ben, så ser det veldig klipt og limt inn.. tror det er den tynne hvite streken som gjør det. vises på venstre ben og litt i kanten på gensern på høyre side.
Rune T.

Hei!
Dette synes jeg var meget spennende. Fin postitur på gutten. Bildet kunne vært enda bedre hadde ikke gutten vært litt for tydelig klippet inn i bildet. Ref antydning til hvit kant rundt han.

Mvh
Rune
Sverre H.

Hehe. Se her ja. Slike sammensetninger er jo en utfordring. Men du er jo inne på noe. Og ideen er jo kjempe godt.

Skogsbildet ditt er jo fint, og jeg liker at du har fått med himmelen. Om det er det beste til å sette sammen med gutten vet jeg ikke helt. Personlig ville jeg likt om mann fikk følelse av litt bakke, at gutten fakstisk sto på noe. Kanksje litt mindre ''jokk'' med kamera evt en tanke raskere lukker hadde kunne hjulpet på dette.

Når det gjelder selve sammensetningen er det også en utfordring. Du har fått en liten lys kant rundt gutten, og dette gjør at gutten ser nettopp litt innklippet ut. For å unngå dette hadde jeg jobbet litt mer med beskjæringen. Fjernet de lyse partiene på kanten, evt softet opp kantene rundt gutten slik at de sto mer i stil til skogsbilde. Zoom kraftig inn på bilde filen når du jobber, da ser du alle pikslene og kan gjøre jobben mer detaljer.

Uansett et kreativt og artig bilde.

Sverre.

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu